HTML

Jegyzetek a netről

Ehhez kínálunk eszközöket és módszereket, valamint a tapasztalatcsere lehetőségeit.

Friss topikok

  • Judit Mogyoro: Szia en is nagyon sok jot olvastam errol a novenyrol fogyasztottam is de mivel a dr chen es ben er... (2014.05.14. 09:48) Jiaogulan-tea
  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.23. 08:15) Új célcsoportok a Japántapasz-üzletben
  • Scala: Így igaz, a cikk is magával ragad, pláne ha sikerül úgy-ahogy magvalósítani, és sikert elérni vele... (2011.12.12. 11:37) Gyógyítsd meg magad! Joe Vitale cikke
  • Utcamacska: Nem reklám, hanem elégedett felhasználói ajánlás: www.szaunaterapia.com Isteni fűrésztelep illata ... (2009.05.21. 11:52) Az infraszauna hatásai
  • steviashop: Sziasztok, nem tudom, hogy lehet e beírni ilyen hozzászólást. Segítségül szeretnénk lenni sok emb... (2009.03.11. 15:05) Cukor helyett Stevia

Gyilkos Aszpartám

2009.06.21. 00:47 dtj


Az aszpartám tönkreteszi az agyat, a látóideget, a központi idegrendszert, és igen károsan hat minden szervre. Szívritmuszavart is okoz. Mivel sok orvos nem ismeri fel, hogy az aszpartám méreg és nem élelmiszer-kiegészítő szer, pácienseiknek olyan gyógyszereket adnak, melyek ezzel a szerrel kémiai reakcióba lépnek. Ezért léphet fel pl. halál a szív leállása miatt. Ilyen cserehatások következtében megváltozik az agy kémiája és a dopamintszint, aminek idegrendszeri megbetegedések - például Parkinson-kór - lehetnek a következményei.
Az aszpartámot sok élelmiszerbe belekeverik anélkül, hogy ezt a csomagoláson egyértelműen feltüntetnék. Egyedül Amerikában 9000 ilyen terméket ismernek.
A szklerózis multiplex és a bőrtuberkulózis járványszerűen szaporodik.
A magyarázat: amennyiben az aszpartám hőmérséklete meghaladja a 25 Celsius fokot, az aszpartám methanol tartalma szétbomlik formaldehidre és aztán hangyasavra, amely a szervezet elsavasodásához vezet (metabolikus acidózis). A formaldehid a mérgek ugyanazon csoportjába tartozik, mint a cián és az arzén. Ezek halálos mérgek, melyek idegrendszeri problémákat okoznak és lassan ölnek.

A bőrtuberkulózis már majdnem annyira elterjedt, mint a szklerózis multiplex, különösen a Cola Light-ot fogyasztók körében. Az aszpartám által okozott bőrtuberkulózisban szenvedők legtöbbje nem is tudja, hogy mi felelős a betegségükért, és tovább fogyasztják azt, amíg életveszélyes állapotba nem kerülnek. Ez sajnos visszafordíthatatlan betegség, akkor is, ha a páciensek az aszpartámot elhagyják. A szklerózis multiplex-es betegeknél (akik tulajdonképpen methanol mérgezésben szenvednek) a legtöbb tünet megszűnik. Néhány esetben megszűnt a fülcsengés, és a látásképesség visszatért.


Amennyiben valaki aszpartámot használ és ezzel egyidőben sok light-terméket fogyaszt, a következő tünetek jelentkezhetnek: görcsök és merevségek, érzéketlen láb, szédülés és nyomottság, fejfájás, fülcsengés, fülzúgás, ízületi fájdalmak, depresszió, félelmek, érthetetlen beszéd, elmosódott látás, emlékezetvesztés.
Összességében 92 dokumentált tünetet találtak, amelyek az aszpartám és a light- termékek fogyasztására vezethetők vissza. A legtöbb tünet az idegrendszerrel van kapcsolatban. Agydaganatok eltávolítása után nagy mennyiségű aszpartám lerakódást találtak.
Megváltozatja a menstruációs ciklust és terméketlenséget, szülési és születési rendellenességeket okoz.
Aszpartám hatására az emberben szénhidrát utáni vágy alakul ki, mely elhízáshoz vezethet.
Dr. H.J.Roberts diabetes specialista és aszpartám mérgezés szakértő könyvet írt "Harc az Alztheimer-betegség ellen" címmel, melyben kimutatja, hogy ma már 30 éves emberek is érintettek.
Cukorbetegek számára az aszpartám különösen veszélyes. Az aszpartám lehetetlenné teszi a cukorszint kontrollját. Ennek következtében sok beteg emlékezetkiesésben szenved, kómába esik és meg is halhat.
Alig jelent meg a piacon az aszpartám, és váltotta ki a szaharint (ami hólyagrákot okoz!), sok esetet regisztráltak, ahol a betegeknek emlékezete veszett el, zavartak lettek és szinte megvakultak. A mániás depresszió, félelembetegség, dührohamok, erőszakkitörések számának növekedése tapasztalható.

Ez a méreg 90 országban különféle néven van forgalomban !!!
Fel kell tételezni, hogy minden olyan édes termék, mely cukormentesnek van deklarálva alapanyagként aszpartámot tartalmaz. De mit használnak a szép fogak, ha az agyat megrongálják !
Számlálhatatlan orvosi beszámoló található a www.dorway.com alatt.
Léteznek jó helyettesítö anyagok a cukor kiváltására, pl. Maskobado, Palmzucker, Stevia, a gyümölcscukorból kivont "Sweet Balance", amelyek a közönséges cukor helyett használhatók és ugyanúgy ízlenek.

                                                                                  (dr. Aurelia Louise Jones)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalom.blog.hu/api/trackback/id/tr201198004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása