HTML

Jegyzetek a netről

Ehhez kínálunk eszközöket és módszereket, valamint a tapasztalatcsere lehetőségeit.

Friss topikok

  • Judit Mogyoro: Szia en is nagyon sok jot olvastam errol a novenyrol fogyasztottam is de mivel a dr chen es ben er... (2014.05.14. 09:48) Jiaogulan-tea
  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.23. 08:15) Új célcsoportok a Japántapasz-üzletben
  • Scala: Így igaz, a cikk is magával ragad, pláne ha sikerül úgy-ahogy magvalósítani, és sikert elérni vele... (2011.12.12. 11:37) Gyógyítsd meg magad! Joe Vitale cikke
  • Utcamacska: Nem reklám, hanem elégedett felhasználói ajánlás: www.szaunaterapia.com Isteni fűrésztelep illata ... (2009.05.21. 11:52) Az infraszauna hatásai
  • steviashop: Sziasztok, nem tudom, hogy lehet e beírni ilyen hozzászólást. Segítségül szeretnénk lenni sok emb... (2009.03.11. 15:05) Cukor helyett Stevia

Miért jók a természetes, élõ ételek?

2008.04.08. 13:23 dtj

Egyszerûen azért, mert sokkal több életenergia van bennük, mint a fõtt ételekben. Ennek remek vizuális bizonyítékát adják az élõ ételekrõl készült Kirlián-fotók, amelyek láthatóvá teszik azt az elektromos mezõt (bioenergiát), amely minden élõ szervezetet körülvesz. A fõzött ételekbõl hiányzik ez az energia.

Táplálkozáskutatók szinte kivétel nélkül arra a megállapításra jutottak, hogy az ételek legalább 75 %-a nyers, hõkezelésmentes étel kell hogy legyen, amit szükség esetén további enzimkivonatokkal is ki lehet/kell egészíteni.

További ifnormációk hamarosan videón itt, és Urbán Valéria honlapján.

Szólj hozzá!

Címkék: urbán ételek nyers valéria

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalom.blog.hu/api/trackback/id/tr96416688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása